KAKSIVÄRINEN GRANOLA

5 dl kaurahiutaleita

1 dl quinoa-muroja

0,5 dl rypsiöljyä

0,5 dl vaahterasiirappia

1 dl kasvipohjaista maitoa

Ripaus suolaa

2 dl cashewpähkinöitä

1 dl kuivattuja aprikooseja

1 dl kuivattuja karpaloita

1 tl porkkana-puolukka-jauhetta

1 tl punajuuri-mustaherukka-jauhetta

Aloita pilkkomalla cashewpähkinät puoliksi ja aprikoosit pienemmiksi paloiksi. Sitten sekoita yhteen kaurahiutaleet, quinoa-murot, rypsiöljy, kasvipohjainen maito, suola ja vaahterasiirappi. Jaa granola kahteen kulhoon, joista toiseen lisätään aprikoosit ja porkkana-puolukka-jauhe ja toiseen karpalot, sekä punajuuri-mustaherukka-jauhe. Sekoita hyvin. Viimeisenä lisätään pilkotut cashewpähkinät niin, että niitä tulee tasaisesti molempiin kulhoihin, mutta vältä turhaa sekoittamista, jotta pähkinät eivät värjäänny.

Levitä granola tasaisesti leivinpaperille ja paahda granolaa uunissa 175°C asteessa noin 15 minuutin ajan. Anna granolan jäähtyä ennen tarjoilua. Nauti!

Kuva & Resepti: @lumisvegan

JAA YSTÄVÄLLE!